Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

HIF-basen om tuffa kritiken: ”Rätt naturligt”

HIF:s ordförande Krister Azelius har stor förståelse för supportrars besvikelse över hur årets säsong sett ut – och hans acceptans är långtgående.
– Jag kan inte vara kritisk mot supportrar som ger uttryck för sin besvikelse så länge de gör det inom rimliga ramar.

HIF förlorade måstematchen mot Göteborg. Längst upp till höger ses ordföranden Krister Azelius. Längst ner till höger: lagkaptenen Andreas Granqvist, tränaren Olof Mellberg och chefsscouten Adil Kizil.Bild: Bildbyrån: Carl Sandin, Ludvig Thunman och Christoffer Borg Mattisson
För en med rött och blått hjärta har årets säsong, som har tre omgångar kvar, egentligen varit en enda lång golgatavandring. I söndags klarade inte HIF av att axla pressen i ångestmatchen, den så viktiga drabbningen, mot Göteborg. Det blev den tredje raka förlusten, den femte förlusten på de sex senaste matcherna, och innebar att man är ny jumbo.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen