Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Rakhshani till Djurgården: ”Ett superproffs”

Rhett Rakhshani, förra säsongen i Frölunda, förstärker nu Djurgården. Arkivbild.Bild: Mikael Fritzon/TT
Djurgården ligger på kvalplats i SHL-ishockeyn och saknar tongivande spelare. Därför förstärker man nu med den rutinerade forwarden Rhett Rakhshani resten av säsongen.
För amerikanskiraniern blir det därmed en nionde säsong i SHL där han i Växjö, Linköping, Malmö och Frölunda gjort 90 mål och 138 assist.
”Det är en offensivt väldigt skicklig spelare som utgör ett hot i såväl 5-4 som 5-5 spel. Rhett är ett superproffs och väldigt noggrann i sina förberedelser och fysiska träning vilket stämmer väl in med den verksamhet vi vill bedriva”, säger Joakim Eriksson, sportchef och vd, till klubbens webbplats.
Djurgården anser att förstärkningar behövs eftersom Mattias Guter har tvingats sluta och Anton Hedmans skadefrånvaro ser ut att bli långvarig. ”Lägg därtill att såväl Alexander Holtz som William Eklund med stor sannolikhet kommer att medverka i junior-VM och missa tio-tolv matcher i december-januari”, skriver klubben.
Gå till toppen