Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Conan lämnar de sena kvällarna

Conan O'Brien lägger ner pratshowen "Conan".Bild: Evan Agostini/AP/TT
Conan O'Brien lägger ner sin pratshow ”Conan” på den amerikanska tv-kanalen TBS, uppger amerikanska medier. Därmed avslutar han en 28 år lång karriär där han flera dagar i veckan varit pratshowvärd under sena USA-kvällar.
57-årige O'Brien ska i stället bli värd för ett program som ska sändas en gång i veckan på strömningstjänsten HBO Max. Exakt när det programmet ska sjösättas är inte klart.
”1993 gav (legendariska pratshowvärden) Johnny Carson mig det bästa karriärrådet jag någonsin fått: 'Se så fort som möjligt till att komma till en strömningsplattform'. Jag är är glad att jag får fortsätta göra vad tusan det nu är jag gör på HBO Max, och så ser jag fram emot ett gratis abonnemang”, skriver O'Brien med glimten i ögat i ett pressmeddelande.
Conan O'Brien ledde mellan 1993 och 2009 pratshowen ”Late night” på NBC. 2009 tog han över ”The tonight show” efter Jay Leno på samma kanal men fick sparken sju månader senare. Då gick han till kabelkanalen TBS, där ”Conan” har sänts sedan 2010.
Gå till toppen