Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Flera coronafall i IFK Göteborg

André Calisir, till vänster, är den senaste i IFK Göteborgs A-lag att testas positivt för covid-19. Arkivbild.Bild: Patric Söderström/TT
Minst tre spelare i IFK Göteborg har testats positivt för covid-19 den senaste tiden. Redan förra veckan meddelade den allsvenska fotbollsklubben att mittfältaren August Erlingmark smittats, och de senaste dagarna har ytterligare två fall konstaterats.
Anfallaren Christian Kouakou isolerades från laget redan förra veckan och testades positivt i måndags. Även André Calisir har i dagarna lämnat ett positivt prov i samband med den pågående landslagssamlingen med Armenien.
”Detta är ännu ett fall där smittan har kommit utifrån och alltså inte nått övriga i vårt lag eller övrig personal på Kamratgården”, säger IFK Göteborgs sportchef Pontus Farnerud till klubbens hemsida.
Tidigare har också Mattias Bjärsmyr haft covid-19, men gjort comeback.
IFK Göteborg, som slåss för att undvika nedflyttning, möter Häcken på måndag.
Gå till toppen