Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Messi: ”Trött på att alltid vara ett problem”

Barcelonastjärnan Lionel Messi fick inget varmt mottagande när han återvände från landslagsspel med Argentina. På flygplatsen väntade både skattmasen och journalister som ville höra hans förklaring till anklagelserna om hans ”terrorvälde”.

Barcelonas Lionel Messi är trött på att få skulden för allt. Arkivbild.Bild: Joan Monfort/AP/TT
– Sanningen är att jag är lite trött på att alltid vara problemet för allt i klubben. Dessutom, efter en 15 timmars flygresa, väntar skattemyndigheten på mig. Det är galet, säger Messi.
Klubbkompisen Antoine Griezmanns förra advokat Eric Olhats anklagar Messi för att ha gjort livet surt för fransmannen. Olhats säger att Messi har för stort inflytande i Barcelona och att argentinarens maktspel har gjort livet svårt för Griezmann. Greizmann kom till den spanska storklubben i fjol.
Messi har haft sina duster med skattemyndigheten de senaste åren och fick 2016 ett 21 månader långt fängelsestraff omvandlat till villkorlig dom och böter.
Tidigare i år försökte Messi lämna Barcelona, dit han kom redan som 13-åring. Men striden kring avtalet, då Messi hävdade att han kunde lämna gratis, slutade med att 33-åringen spelar klart sitt kontrakt som går ut nästa år.
Gå till toppen