Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Polisongfärgen rann på Trumps advokat

Polisongfärgen rann längs kinderna på Rudy Giuliani.Bild: Jacquelyn Martin
Donald Trumps advokat Rudy Giuliani svettades ymnigt under en presskonferens på torsdagen när han lade fram påstådda bevis för valfusk under det amerikanska presidentvalet i början av månaden – så ymnigt att vad som verkar ha varit färg från polisongerna började rinna längs kinderna på honom.
Giuliani fortsätter att prata i flera minuter innan han uppenbarligen inser vad som hänt, och snabbt torkar av ansiktet med en servett.
Under presskonferensen anklagade Giuliani de politiska motståndarna i Demokraterna för att vara ”skurkar” som begick omfattande valfusk i flera avgörande delstater ”för att stjäla valet från det amerikanska folket”, enligt AFP.
Demokraten Joe Biden ser av allt att döma ut att ha segrat i presidentvalet. Ett definitivt valresultat väntas inom de kommande veckorna.
Gå till toppen