Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Flera olyckor på Inre Ringvägen

Tre olyckor inträffade under fredagseftermiddagen på Inre Ringvägen i Malmö inom loppet av en halvtimme.

Det första larmet kom klockan 15.19. Vid trafikplats Bulltofta, innan avfarten mot Toftanäs, hade två bilar krockat i norrgående riktning.
– Vi har inga uppgifter om att någon skulle vara skadad. Det är bara bilarna som är skadade. säger Måns Krok, inre befäl på räddningstjänsten Syd.
Polisen kommer att utreda olyckan för att se om någon av förarna gjort sig skyldig till brott.
Klockan 15.42 kom ytterligare ett larm om en olycka på Inre Ringvägen vid Videdal, där två bilar hade krockat. En av bilarna behövde bärgas. Skadeläget är oklart. Det finns ingen misstanke om brott.
"Olyckan upptäcktes av en polispatrull som var på väg till en annan olycka på Inre Ringvägen vid trafikplats Bulltofta. En annan polispatrull åkte till den olycksplatsen, där fanns inget bärgningsbehov och arbetet på platsen är färdigt", skriver polisen på sin hemsida.
Sju minuter senare larmades polis, räddningstjänst och ambulans till Lindeborg, där två personbilar krockat mellan trafikplats Lindeborg och rondellen på Pildammsvägen i riktning mot Hyllie.
– Det var en lindrig olycka. En person undersöks på plats av sjukvårdspersonal, säger Måns Krok på räddningstjänsten Syd.
Gå till toppen