Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Bättre av Lugi – men inte bra nog för seger

Lugi hade återigen svårt att göra mål borta mot Heid. Men till skillnad från tidigare matcher skapade man mängder av chanser. Det räckte dock inte till seger.

Heid–Lugi 22–20
– Matchen hade två ansikten. I första halvlek fick vi inte alls till det. Inte i början av andra heller, men sista 20-25 minuterna var de bästa vi spelat på hela säsongen, sa Kenneth Andersson, tränare i Lugi.
Lundalaget började dåligt. Heid gick ifrån och ledde som mest med 14-9.
– Vi blev stressade, gjorde tekniska fel och spelade alldeles för individuellt. Men så tog vi en time-out, och efter det blev det bättre.
Men trots att man spelade upp sig lyckades man aldrig komma ikapp Heid. Som bäst krympte man avståndet till två bollar.
– Vi spelade till oss bra lägen både från kanten, från linjen och från nio meter. Men tyvärr missade vi för mycket. Vi har legat runt 20 mål i andra matcher också, men då har vi inte haft alls lika bra chanser, sa Kenneth Andersson.
Trots förlusten ingav den andra halvleken en hel del hopp.
– Det var absolut ett fall framåt. Nu har vi ett långt uppehåll och det ger oss en chans att spela ihop oss. Vi har inte lika många skador nu som tidigare. Men vi behöver bli mer samspelta och få bättre tajming. Lyckas vi med det så kommer det se bättre ut, avslutade Lugitränaren.
Gå till toppen