Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Höllviken tog första segern: ”Kan vara starten på något riktigt bra”

Efter den tröga inledningen på säsongen började tiden rinna ut för Höllviken om de skulle kunna ta upp kampen med lagen ovanför. Men mot Mullsjö kom äntligen den välbehövliga första segern – även om den satt hårt inne.

– Det var nervöst i sista såklart, särskilt med vår historik. Men vi har en otrolig lagmoral och idag gav den utdelning, konstaterade Höllvikentränaren Joon Berggren nöjt.
Efter en jämn förstaperiod drog Höllviken ifrån i andra och hade 4–1 i ryggen inför sista. Försvarsspelet hade så långt fungerat väl samtidigt som omställningsspelet gett utdelning. Men i tredje perioden började nerverna dallra. Mullsjö kröp allt närmare och när 4–4 kom med knappt fem minuter kvar, var Höllviken i brygga.
– Men vi reste oss efter kvitteringen. Det säger ändå något att vi vågade gå för segern, tyckte Joon Berggren.
Höllviken flyttade åter upp positionerna och med 50 sekunder kvar klev han fram, poängkungen Johannes Wilhelmsson. Hans 5–4 blev segermålet.
– Väldigt skönt för honom såklart och det var han värd. Det var viktigt för oss att få känna känslan av att vinna igen, jag tror det här kan vara starten på något riktigt bra, menade Joon Berggren nöjt.
Gå till toppen