Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Torn överkörda av tabelljumbon: ”Det blir skämskudde för idag”

Torns IF har redan säkrat sin plats i Ettan södra och FK Karlskrona trillar ner en division. Men i lördagens möte var det tabelljumbon som var det starkaste laget och vann med 3–0.
– Att försöka förklara bort en 3–0-förlust är bara löjligt, utan det blir skämskudde för idag, säger Torns tränare Richard Ringhov.

Tung förlust för Torns IF när tabelljumbon kom på besök. Arkivbild.Bild: MATHILDA AHLBERG
Torns IF:s sista hemmamatch för säsongen på Tornavallen i Stångby blev en blöt och blåsig tillställning. Allra mest motvind hade hemmalaget.
– Det var fruktansvärt väder matchen igenom, men det är inget vi kan skylla på. Vi har ett konstant spelövertag i första halvlek, men lyckas inte göra mål. Trots vårt stora bollinnehav skapar vi bara en handfull chanser, säger Richard Ringhov.
Det var en händelsefattig första halvlek och först i 42:a minuten smällde det till när Karlskronas Jerry Schylström gjorde 1–0 och Torn fick börja andra halvlek i uppförsbacke.
I 52:a minuten blev den ännu brantare när Alexander Pettersson gjorde 2–0. Och i 66:e minuten satte Karlskrona punkt med 3–0.
Härnäst väntar Eskilsminne nästa lördag, vilket blir säsongens sista match och Richard Ringhovs sista som huvudtränare för Torns IF.
– När man vaknar nästa lördag är det klart att det kommer kännas speciellt efter elva år och kanske 400 matcher att det är den sista. Det skulle vara ledsamt att gå därifrån med en förlust, så vi kommer gnugga på den här veckan och ta oss upp ur den hålan vi själva hoppat ner i.
Gå till toppen