Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Israelisk flygräd mot Gaza efter raketattack

Israel har genomfört en flygattack mot mål i Gaza. Arkivbild.Bild: Ariel Schalit/AP/TT
Israel har under natten attackerat flera militära mål på Gazaremsan, som svar på att en raket avfyrats från Gaza mot Israel på lördagskvällen, uppger den israeliska militären.
Israeliskt stridsflyg ska ha beskjutit två fabriker för raketammunition, en militärförläggning samt underjordiska konstruktioner som tillhör den islamistiska palestinska rörelsen Hamas, som styr på Gazaremsan.
Tidigare på lördagskvällen hördes varningssirener i den israeliska staden Ashkelon, sedan en raket enligt Israel avfyrats från Gaza. Israeliska medier rapporterar att projektilen landade på öppen mark och det finns inga rapporter om att någon ska ha skadats.
Även förra helgen attackerade Israel mål i Gaza efter det att två raketer uppgavs ha avfyrats från Gaza mot Israel. Dessa två raketer ska heller inte ha orsakat några skador.
Gå till toppen