Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Nöjesimperiet i Malmö i konkurs efter 52 år

Pandemin och dess restriktioner gör nu att ett av Malmös stora nöjeshus går omkull. Swing Inn AB i kvarteret Malmborgen meddelade på måndagen alla sina anställda att företaget går i konkurs. Det drabbar verksamheter som Privé, Elysée, Pickwick och Orvars korvar.

Pickwick är en av verksamheterna som ingår i nöjeskvarteret Malmborgen och Swing Inn AB som nu går i konkurs.Bild: Peter Frennesson
I över femtio år har familjen Walterström bedrivit verksamhet i Kvarteret Malmborgen intill Hansa-huset i centrala Malmö. Dan Walterström började med en popklubb 1968 och sedan har han utökat och tagit över del efter del av huset. Idag är det hans son Markus Walterström som är vd för nöjesimperiet Swing Inn AB som består av nattklubbarna Privé och Swing Inn, puben Pickwick samt restaurangerna Elysée, Sankt Markus vinkällare, Gränden och gatuköket Orvars korvar.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen