Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Het strid om avgifter och städning för äldre

Den styrande kvintetten – och det i denna fråga något vacklande stödpartiet MP – fick det hett om öronen när avgifter i äldrevården och städning i hemvården diskuterades. Men avgifterna för hjälpmedel blir kvar och det får räcka med städning var tredje vecka även nästa år.

På grund av pandemin samlas inte fullmäktige fysiskt. I stället sitter politikerna sitter var för sig vid sina datorer. Anders Almgren (S) satt i Rådhuset. För att få rätt höjd till datorn använde han del 2 av de samlade fullmäktigeprotokollen från 1988.Bild: Ingemar D Kristiansen
Miljöpartiet var farligt nära att gå emot budgetöverenskommelsen med den styrande kvintetten, när några ledamöter avstod att rösta för vissa av besparingarna, men vård- och omsorgsnämndens budget gick igenom även utan deras stöd.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen