Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

FCR-stjärnan lägger av – blir tränare i Linköping

Malin Levenstad avslutar spelarkarriären och lämnar jobbet som assisterande tränare i FC Rosengård. Hon blir från och med nästa säsong assisterande tränare i Linköping.
– Det hänger samman med att jag slutar spela. Jag kan inte spela utan smärtlindring och dök det då upp tillräckligt intressanta uppdrag som tränare var det ett måste att sluta, säger Malin Levenstad.

Malin Levenstad lämnar FC Rosengård.Bild: CHRISTOFFER BORG MATTISSON
– Det var jobbigare än jag trodde att bestämma mig för att lägga av. Förra gången jag slutade var det tydligt av egen fri vilja. Jag hade ingen motivation. Nu har jag verkligen haft kvar den, men kroppen strejkar ju. Beskedet kommer några dagar innan FC Rosengård ska avsluta säsongen med att inleda sitt Champions League-äventyr med att åka till Georgien. Malin Levenstad jobbar dock klart säsongen ut.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen