Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kultur

Malmö
Bäst på Bao Bao är när fyllningen i det mjuka brödet är riktigt krispig

Bong tar hem taiwanesisk gatumat från Mitt Möllan.

Det här är en recension.Analys och värderingar är skribentens egna.

Bong har besökt Bao Bao på Mitt Möllan i Malmö.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Sedan Scandwich lämnade Mitt Möllans restaurangtorg, har en annan typ av brödbaserad verksamhet flyttat in i den kreativt nischade gallerian. Med lite god vilja skulle man kunna kalla Bao Bao för ett asiatiskt mackställe, där det skivade surdegsbrödet ersatts med luftlätta, ångade bröd – så kallade mantou – som fylls med allt från svamp till räkor vid beställning.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy