Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Medelklassens heliga vrede över den nya sojakorven

Det blev folkstorm när Hälsans kök ändrade smaken på sin sojakorv, men nu är ett nytt recept på gång. David Nyman utreder hur en marginell frysvara kunde få tusentals människor att protestera och panikbunkra gamla korvar.

Illustration: Jenny Rydqvist.Bild: Jenny Rydqvist
Strax efter sju, måndagen 21 oktober 2019, tog Janet Borg rulltrappan ner på Triangeln för att hoppa på tåget mot Ørestad. För att komma till Nestlés nordiska huvudkontor på Arne Jacobsens allé går man enklast genom gallerian Field's. Där köpte hon, som hon ofta gör på måndagar, lyxfrukost bestående av danska scones med choklad inuti.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen