Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kultur

Sugen på pizza idag? Bong guidar till de bästa i Malmö och Lund!

Från klassiskt italiensk till topping med lingon eller brynt smör.

Hedvigsdal pizza.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Längst in i Malmö saluhall drar pizzorna åt det romerska hållet, med snäppet mer välgräddade bottnar och något stabilare kanter. Råvarorna väljs enligt den italienska ”gräv där du står”-filosofin, vilket betyder att mozzarellan kommer från danska La Treccia, grönsakerna är närodlade och mjölet så lokalt det bara går. Toppingarna upphör aldrig att överraska. Eller vad sägs om vedugnsbakad morot med valnötter och majonnäs? Eller grönkål, yoghurtbollar och brynt smör?

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy