Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Förre stjärnan flyttas upp i United

Darren Fletcher gör comeback i Manchester United, nu i tränarstaben. Arkivbild.Bild: JON SUPERA/AP/TT
Förre mittfältsstjärnan Darren Fletcher flyttas uppåt i Manchester United och går in i huvudtränaren Ole Gunnar Solskjærs tränarstab.
Fletcher, 36, återvände till Old Trafford i oktober för en tränarroll i klubbens U16-lag, men flyttas nu uppåt i stjärnklubben där bland annat Victor Nilsson Lindelöf återfinns i A-laget.
Som spelare tog Darren Fletcher sig hela vägen upp från Uniteds akademi till A-laget där han gjorde 300 matcher och vann fem Premier League-titlar, FA-cupen och Champions League.
Den skotske landslagsmittfältaren flyttade till West Bromwich 2015 och avslutade spelarkarriären i Stoke.
”Darren har Uniteds DNA i sina blodådror och vet exakt vad som behövs för att bli en Unitedspelare. Han är i början av sin tränarkarriär och hans rutin både på planen och utanför kommer tillsammans med hans vinnarmentalitet, engagemang och hårda jobb att bli ett väldigt bra tillskott i ledarstaben”, säger Solskjær till Uniteds webbplats.
Gå till toppen