Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skåning bakom aktivitetssajten Citypolarna

Coronasäkra vandringar, digitala pysselkvällar och ensamt nyårsfirande tillsammans. Genom sajten Citypolarna har tusentals hittat nya vänner runtom i hela Sverige.
– Från början var tanken med sajten att få folk att slita sig från datorn och göra saker tillsammans. Men det går ju inte nu under pandemin, säger en av sajtens skapare, skånske Christian Altenius.

Christian Altenius i Ängelholm är en av grundarna till nätsajten Citypolarna, som har blivit ett stort forum i Sverige för alla som vill hitta nya vänner där de bor.Bild: Niklas Gustavsson
I februari har det gått 15 år sedan Citypolarna skapades, ett forum på nätet för nyinflyttade, ensamma eller för den som bara vill vidga sina vänkrets. På sajten finns en kalender med aktiviteter som man kan anmäla sig till, och man kan själv ta initiativ för att få kontakt med andra.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen