Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Flera olyckor i halkan – bil körde in i mitträcke

Det var på tisdagskvällen mycket halt på vägarna i Skåne. Ett flertal olyckor rapporterades in, men det finns inga uppgifter om allvarliga personskador.

19.22
En personbil voltar ner i diket på väg 11 i höjd med Röddinge nära kommungränsen till Sjöbo. En person förs till sjukhus med ambulans. Vid midnatt var personens skadeläge fortsatt oklart.
19.55
En personbil kör in i mitträcket på väg 108 söder om Kävlinge. Vägen fick delvis stängas av under räddningsarbetet, men kunde öppnas igen efter cirka 40 minuter.
Olyckan inträffade i närheten av järnvägsbron någon kilometer söder om Lackalänga. Enligt tidiga uppgifter till SOS Alarm ska det vara mycket halt på platsen.
Ingen person behövde föras från platsen i ambulans.
19.56
En personbil och en buss kolliderar på Adlerfelts väg på Rosengård i Malmö. En patrullerande polisbil kommer fram till olycksplatsen en kort tid efter olyckan. Varken räddningstjänst och ambulans behöver dock larmas till platsen. Inga uppgifter om personskador. Bussen har plåtskador och tas ur trafik.
Bild: Patrick Persson
20.23
Polis och ambulans larmas till Bennets väg på Rosengård. Enligt tidiga uppgifter till SOS alarm skulle en trafikolycka ha inträffat på platsen, men det visar sig handla om en kvinnlig cyklist som vält i halkan. Hon ses om av ambulanspersonal på platsen och får hjälp att ta sig hem.
20.28
En personbil kör i diket på väg 104 mellan Revingeby och Harlösa. Enligt SOS Alarm finns uppgifter om att det ska vara mycket halt på platsen. En person fördes med ambulans till sjukhus, skadeläget är i övrigt okänt.
21.17
En cyklist kör omkull i korsningen Lorensborgsgatan och Falkmansgatan i Malmö. Polis och ambulans larmas dit, men om cyklisten har skadats är ännu okänt.
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen