Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Han är Svedalas nya kommunpolis

Svedala har fått en ny kommunpolis. Paul Nilsson, från polisområde Malmö, tar över efter Janne Nilsson som gått i pension. Högt upp på agendan är inbrottsvågen mot äldre.
– Vi har gått ut med signalement på tjuvarna för att man lättare ska kunna uppmärksamma dem. Sen är det inte helt fel att skaffa larm heller, säger Paul Nilsson.

”Det viktiga i rollen som kommunpolis för mig är att knyta an med kommunen och de olika aktörerna som finns, att ha en gemensam lägesbild som vi tillsammans kan jobba mot. Polisen kan göra en del, men alla måste vara med och delta för att lyckas bra”, säger Paul Nilsson.Bild: Wojciech Welc, polisen
Paul Nilsson tillträdde under måndagen sin nya tjänst som kommunpolis i Svedala. I bagaget har han många års erfarenhet av arbete inom polisområde Malmö, och har speciellt jobbat med ungdomar.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen