Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Fyra nya ”Beck”-filmer på gång

Med start 1997 har Peter Haber spelat kommissarie Martin Beck i 42 filmer (enligt International Movie Data Base). TV4 har ännu inte offentliggjort rollistan för de fyra kommande filmerna. Arkivbild.Bild: Christine Olsson/TT
Ytterligare fyra ”Beck”-filmer ska spelas in, uppger Expressen. För ett år sedan kom TV4 med samma besked och dessa fyra filmer, med Peter Haber i huvudrollen som kommissarie Beck, började sändas i november i höstas. Den fjärde och sista, ”Beck – den förlorade sonen” får premiär 5 februari och handlar om en sjukskriven kommissarie som försöker hemlighålla hur sjuk han egentligen är.
Efter premiären startar inspelningen av ytterligare fyra filmer, berättar Niva Westlin Dahl, exekutiv producent för ”Beck”-filmerna på TV4 och C More, för Expressen.
– Det känns otroligt kul att äntligen kunna berätta detta för alla Beck-fans, säger hon till tidningen.
Gå till toppen