Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Support på distans får fjärrundervisning för högstadieelever i Lund att fungera

För andra veckan sitter Lunds högstadieelever hemma framför datorn hela dagarna och fjärrundervisas. Det lilla teamet som får det att fungera finns utspridda i Skåne. Deras instruktionsfilmer till elever, lärare och föräldrar kan hela Sverige dra nytta av.

Granne med havet och naturen ger Jesper Levallius support till alla som behöver hantera fjärrundervisning i Lund. Här skriver han lathundar och sitter i möten. Iphonen har han fäst upp för att kunna visa hur han använder ipaden på bordet.Bild: Tuva Levallius
Jesper Levallius kan se havet från sin arbetsplats i sovrummet i familjens tidigare sommarstuga som blivit permanentbostad efter flytten från Lund. Han har köpt ett extra stort skrivbord och skapat en ministudio för att med iphonen filma sina händer när han konkret visar på ipaden.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen