Annons

Annons

Annons

Fettisdagen

Semla med löjrom – lyxbakelsen finns i Höganäs

Nya typer av fastlagsbullar föds varje år. Kakboden i Höganäs slår i år till med en superlyxsemla – fylld med löjrom.

Text

Dierk Wilken med sin senast innovation – semlan med löjrom.

Bild: Göran Stenberg

Annons

Dierk Wilken på konditori Kakboden i Höganäs är bagaren bakom den udda semlan.

0 kren månad

Läs för 0 kr i en månad.

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digital

  • Alla nyheter på sydsvenskan.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan