Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Tre anhållna – misstänkta för mordförsök

re personer har anhållits misstänkta för försök till mord sedan polisen på söndagen hittade en skadad man i Timrå. Arkivbild.Bild: Bertil Ericson/TT
Tre personer har anhållits misstänkta för inblandning i ett grovt rån sedan polisen på söndagen hittade en skadad man i en lägenhet i Timrå.
– Ärendet rubriceras som försök till mord, grov misshandel samt grovt rån, säger Elisabeth Glaas, presstalesperson vid polisregion Nord.
Två andra män ska också ha utsatts för våld i samband med händelsen.
Den skadade mannen fördes till sjukhus. Enligt en akutbulletin från Sundsvalls sjukhus är den skadade mannen i 30-årsåldern och har fått lindriga knivskador.
Kriminaltekniker har varit på plats på den misstänkta brottsplatsen medan polis utfört dörrknackning i närområdet och en hundpatruller sökte i omgivningarna. Arbetet fortsätter nu med förhör och genomgång och analyser av beslag.
Gå till toppen