Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Ingenjören som klev in i ugnsvärmen och började baka

Tom Manelius är ingenjören som också är bagare och driver stadens minsta bageri. I källarbageriet på Kävlingevägen 35 berättar han om sina bästa baktips och varför han vill att vi ska minska sockermängden i degen och fyllningen.

Bagaren och ingenjören Tom Manelius bakar inte för jämnan. ”På så vis är jag lite besvärlig, jag kan ha både jul- och sommaruppehåll”.Bild: Ingemar D Kristiansen
De luktar himmelskt från de nygräddade bullarna med vaniljstångsskrap i fyllningen och vallmo och sesamfrön på toppen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen