Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Helsingborgsprofilen om Hetch: ”Ingen plats för glassig livsstil”

Han flyttade från Lönsboda med några tusenlappar på fickan och byggde ett bolag som har passerat halvmiljardsklassen. Nu hjälper David Nilsson Sträng andra unga techbolag att nå framgång via Hetch, och han tror inte att det dröjer alltför länge innan techhubben vaskar fram ett succébolag av rang:
– Säg från och med idag och fem år framåt, vi har flera kandidater med stor potential.

David Nilsson-Sträng, grundare av och vd för techhubben Hetch som nyligen flyttat in i det profilerade Prismahuset där man hyr 2,5 våningsplan.Bild: Björn Lilja
Den ena byggnaden efter den andra skjuter ut som trädskott i Oceanhamnen i Helsingborg. Här formas ett nytt område med bostäder, kontor, restauranger och handel på första parkett intill vattnet. En av de mest utmärkande byggnaderna är det nyinvigda kontorshuset Prisma som har sålts in som en kronjuvel i den profilerade stadsdelen.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen