Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Locket på om Alsenfelts skada: ”Varit lediga idag”

Oscar Alsenfelt klev av efter två perioder mot Oskarshamn.Bild: SUVAD MRKONJIC
Det återstår att se om Oscar Alsenfelt finns med i truppen när Malmö Redhawks tar emot Växjö på lördagen. Stjärnmålvakten klev av med skadeproblem efter två perioder i torsdagens segermatch mot Oskarshamn.
– Vi har inte tränat här idag, utan varit lediga och återhämtat oss. Status ser ut som när vi kom hem från Oskarshamn, det är det jag kan säga just nu, säger målvaktstränaren Henning Sohlberg på Redhawks hemsida.
Enligt Christian Winnberg, press- och kommunikationsansvarig, så är det full samling inför matchen på lördagen ”så laget spikas först då.”
Lars Volden ersatte Alsenfelt i tredje perioden mot Oskarshamn och höll nollan.
– Han är en sjukt bra hockeymålvakt, så jag är inte ett dugg orolig när han spelar ishockey, säger Sohlberg.
Malmö Redhawks kommer till spel med två bortavinster i bagaget mot Frölunda och Oskarshamn. Växjö är däremot ett lag som man inte kunnat rubba den här säsongen.
– Vi behöver ta kommandot, jag tycker att vi har bett om ursäkt när vi mött dem tidigare och låtit dem lösa villkoren på hur matchen ska se ut. Vi har inte gått ända ut och vi har inte spelat klart situationerna, säger Henning Sohlberg.
Gå till toppen