Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Balsamsprej bäst för hårömma

Vanligt balsam är ofta fullt tillräckligt för att återfukta håret och göra det lättare att reda ut. Men är man ovanligt håröm eller om det är extra trassligt räcker det ibland inte. Då kan det underlätta med en extra dos vårdande produkt som man låter vara kvar i håret.

Bild: TT
Om håret är torrt, sprött eller tovigt är det betydligt svårare att hantera, och att få till en frisyr kan vara knepigt. Inte minst vintertid då vi utsätter vårt hår för mössor, kyla och torr luft. Många använder vanligt balsam som ska sköljas ur, men ibland räcker det inte. Att använda balsam som sprejas eller kramas in i nytvättat, fuktigt hår – så kallat leave-in-balsam – sägs inte bara bidra till att göra håret mindre trassligt och lättare att borsta ut, utan ska också få det att kännas mjukare och friskare.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen