Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Man knivskuren på Norra Grängesbergsgatan

En man i 20-årsåldern blev under tisdagen knivskuren på Norra Grängesbergsgatan i Malmö. Gärningsmannen sprang från platsen och har inte gripits.

Bild: Patrick Persson
Polisen larmades klockan 16.53 – på platsen fanns en man som hade skadats i ansiktet. Utöver att ha blivit knivskuren hade mannen också blivit slagen och sparkad.
Mannens skador beskrivs inte vara livshotande, men han fördes med ambulans till sjukhus.
– Min uppfattning är att man kan prata med honom. Jag vill inte gå in på skadan (i ansiktet, vår anm), men jag ser inget hinder utifrån detta för att han kan förhöras, säger Rickard Lundqvist, presstalesperson vid polisens ledningscentral.
Flera polispatruller ryckte ut och ett område spärrades av vid platsen – vid några biltvättar – för att undersökas av kriminaltekniker.
Den misstänkta gärningsmannen sprang efter misshandeln i riktning mot Amiralsgatan och hade under tisdagskvällen inte gripits. Polisen har upprättat en anmälan, rubricerad grov misshandel.
Bild: Patrick Persson
Gå till toppen