Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Trots pandemin: Här är 14 nysatsningar i Malmös krogliv

Trots restriktionsmörkret finns det en stark strimma ljus i Malmös krogliv. En stor mängd restauranger planerar att öppna under året och hos nyöppnade Mygel, som blivit ett dragplåster i hamnkvarteren, råder framtidsoptimism.
– Vi hade ju egentligen inte kunnat öppna under sämre förutsättningar, men vi är ändå fullbokade, säger Claudia Poli.

Claudia Poli är den som har huvudansvaret för köket, medan Karin Söderberg och Lina Eriksson har delat ansvar för serveringen. ”Men vi hoppar in i köket också och assisterar Claudia”, säger Karin Söderberg.Bild: Peter Frennesson
Restriktioner, avstånd, hyresbidrag … Inte phô, arancini och matglädje. Att vara restaurangägare har det senaste året inneburit att behöva fokusera mer på att överleva än på att utveckla verksamheten.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen