Annons

Annons

Lund

Insändare
Glädjande att S i Södra Sandby är med oss

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Det var med glädje vi läste i Sydsvenskan den 4 mars att Socialdemokraterna i Södra Sandby ansluter sig till den linje som Centerpartiet har drivit i många år, nämligen att dela på kultur- och fritidsnämnden. Vi håller helt med om att det finns svårigheter att ge båda sektorer det fokus de förtjänar i en gemensam nämnd. Precis som Per Olsson (S) tar upp i artikeln så har vi också sett tendenser till att föreningar i de östra kommundelarna hamnar i skymundan.

Tyvärr kunde vi också läsa samma dag att Socialdemokraterna i Lunds kommun, genom andre vice ordförande i kultur- fritidsnämnden, är av en helt annan åsikt. Det är tyvärr också detta motstånd vi har mötts av varje gång vi har tagit upp delningsfrågan.

Annons

Vi för gärna samtal med Socialdemokraterna i Södra Sandby för att kunna se hur vi tillsammans ska kunna förändra Socialdemokraternas ståndpunkt i denna viktiga fråga. Även om våra partier har olika ideologier så delar vi grund i folkrörelsetanken, där medlemmarnas åsikter är precis lika viktiga som partitopparnas.

Annons

Inga-Kerstin Eriksson (C) Kommunalråd

Gert Andersson (C) Ordförande Centerpartiets Sandbyavdelning

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy