Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Urban konstrunda: Varghans träd möter AGU:s experiment

Påsk = konstrunda. I vanliga fall. Men i år är inget som vanligt. Vi begav oss till ett av Malmös nyaste kulturrum för att skapa en egen konstrunda i pandemitider. Möt konstnären Elvira Varghans och nya Avdelningen för Generellt Utforskande.

”Pandemin har ju gjort det mycket tystare. Alla sitter på sina håll och arbetar och söker stöd. Jag tror att när det väl blir möjligt så kommer det att hända så mycket. Man vet ju vilken potential det finns här i den här staden. När dammen brister kommer vi att bli överösta av roliga saker, säger Elvira Varghans (till höger). I bakgrunden Aurora Percovich Gutierrez och Ebba Tham.Bild: Peter Frennesson
Arildsgatan är kanske en av Malmös mer anonyma gator. Om du kommer från Arildsplan där nya Mary Anderssons lekplats finns i Östra Sorgenfri och letar dig in på den lilla gatan som finns till höger om kulturhuset Rehab så har du kommit rätt.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen