Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

IFK Norrköping värvar Skúlason

Ari Skúlason till höger är klar för Norrköping. Arkivbild.Bild: Carl Recine/AP/TT
I sista stund förstärker IFK Norrköping sin allsvenska trupp med en namnkunnig isländsk landslagsman. Ari Skúlason, 33, är klar för spel hos östgötarna efter att sedan 2016 ha spelat i belgiska Lokeren och Oostende. Tidigare i karriären har han representerat både Häcken och Gif Sundsvall.
”Ari är precis det vi behöver. Han har mycket erfarenhet, varit landslagsman för Island under lång tid och ordinarie i belgiska högstaligan – det visar på en riktigt hög nivå. Hans rutin och ledarskap kommer att vara välkommet hos oss”, säger Norrköpings tränare Rikard Norling i ett pressmeddelande.
Exakt hur Norling kommer att använda Skúlason, som är med i Islands trupp under det pågående VM-kvalet, återstår att se.
”Ari har främst spelat ytterback och wing, men jag ser honom också som en central mittfältare i vårt sätt att spela”, säger Norling.
Gå till toppen