Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Washington fortsatt obesegrade mot New Jersey

Washington vann återigen över New Jersey i nattens NHL-möte och är nu det enda laget i ligans östra division som inte har förlorat mot dem den här säsongen.

Mackenzie Blackwood storspelade i New Jersey-målet, men det räckte inte hela vägen.Bild: Mary Altaffer/AP/TT
Washington tog ledningen genom John Carlson i mitten av andra perioden. Några minuter senare kvitterade New Jersey då Michael McLeod fick in en retur på Jesper Boqvists skott. Resultatet 1–1 stod sig ordinarie matchtid ut och mötet togs till förlängning.
Först med 21 sekunder kvar av förlängningsperioden avgjordes det hela då Dimitrij Orlov fick in 2–1 för Washington som för sjunde mötet i rad vann över New Jersey.
Mackenzie Blackwood gjorde ett hästjobb i New Jersey-målet, även om det inte ledde hela vägen till vinst den här gången. Han räddade 38 puckar.
– Vi hade inte någon bra andraperiod. ”Blackie” spelade fantastiskt bra och höll kvar oss i matchen. I tredje hade vi däremot några chanser, säger New Jerseys Andreas Johnsson.
– Det är synd att vi inte fick två poäng, men ”Blackie” hjälpte oss i alla fall att få en poäng, fortsätter han.
Även i det kanadensiska mötet Toronto–Winnipeg stod det 1–1 vid ordinarie speltids slut. Men efter en mållös förlängning avgjordes den matchen i stället på straffar och Toronto vann med 2–1.
Gå till toppen