Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Polisen fortsätter knacka dörr efter mordförsök

På tisdagen greps en kvinna i 35-årsåldern misstänkt för att ha försökt mörda en man på Kirseberg. Polisen fortsätter nu att knacka dörr i området.

Polisen spärrade av platsen för det misstänkta mordförsöket.Bild: Hussein El-Alawi
Larmet om mordförsöket kom vid lunchtid på tisdagen. När polispatrull kom fram till bostaden på Kirseberg hittade de en skadad man. En kvinna i 35-årsåldern greps misstänkt för mordförsök.
Skadeläget för mannen var under onsdagen fortsatt allvarligt, enligt uppgift från polisen. Han vårdas fortfarande på sjukhus.
Åklagare Lotten Paulsson bekräftar ett en person är anhållen misstänkt för mordförsök. I övrigt är det för tidigt för henne att uttala sig om ärendet, menar hon:
– Vi har inte hunnit hålla alla förhör ännu.
Enligt Malmöpolisens presstalesperson Nils Norling var mannen och kvinnan inte okända för varandra. Polisen har genomfört en teknisk undersökning på platsen och fortsätter med arbetet att knacka dörr i bostadsområdet.
– Vi har inte kommit i kontakt med alla som bor där än, så vi fortsätter med det i dag, säger Nils Norling på onsdagen.
Gå till toppen