Annons

Annons

Kultur

3 x turkisk kolgrill i Malmö

Bong följer den karakteristiska doften och hamnar rätt.

Mevlana, Malmö.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Även om man inte känner till så mycket om det turkiska köket, så brukar man ha koll på två saker. Den ena är smårättsbuffén meze, den andra är kebaben. I det turkiska köket finns en lång rad olika sorters kebab och bland de mest kända hittar man döner som är tunnskivat kött, adana som består av kryddstarka köttfärsspett, shish som istället är köttbitar på spett och iskender som är en hel rätt.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy