Annons

Annons

Annons

Annons

Fotboll: Malmö FF

MFF-podden 242: Allsvenskan runt på 45 minuter plus tillägg – med tips

Äntligen allsvensk premiär! MFF-podden tar en snabbtur genom allsvenskan och diskuterar Malmö FF:s motståndare. Dessutom: poddens allsvenska tips.

Text: 

Inbäddat innehåll

Haft svårt att hänga med i den allsvenska försäsongen? Räcker tiden precis till att följa Malmö FF men inte så mycket mer? Ingen fara, MFF-podden är din räddningsplanka med allsvenskan runt på 45 minuter plus tillägg.

Annons

Annons

Max Wiman, Fredrik Hedenskog och Kent Leijon Jönsson ger din en snabbguide till allsvenskan genom att besvara frågor som:

Vem ska göra målen i AIK? Hur ersätter Djurgården Ulvestad och Karlström? Har Elfsborg lärt sig att vinna? Kan Marcus Antonsson rädda Halmstad? Hur klarar Selmani flytten från Varberg till Hammarby? Hur stort spelrum har Alm i Häcken? Är Hamsik en ny Litmanen? Är Järdler mer lagom än Lantz i Mjällby? Har Norrköping internbråkat bort sin status som allsvensk toppklubb? Är Varbergs Jocke Persson ett tränarämne för MFF? Slutar Örebro åtta eller nia?

Som grädde på moset serveras poddens allsvenska tips, som också kommer här i skriftlig form:

MFF-podden finns bland annat på Spotify, Soundcloud, Podcaster och Acast. Det går också bra att klicka sig till Itunes och lyssna. Annars går det alldeles utmärkt att lyssna i spelaren ovan.

Annons

Annons

Till toppen av sidan