Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Stor vilja i Höör att bidra med uppgifter till mordutredningen

En vecka har gått sedan en 26-årig man häktades misstänkt för mord på en 18-årig kvinna från Höör. Utredningsarbetet går framåt, enligt åklagaren Kristoffer Nordström finns ett stort intresse i Höör att bidra med uppgifter för att lösa fallet.

Polis vid området i centrala Höör där man spärrade av och gjorde en teknisk undersökning under onsdagen i förra veckan i samband med att den 18-åriga kvinnan påträffades död.Bild: Emil Langvad
Det var på onsdagen i förra veckan som en 18-åring kvinna från Höör påträffades död efter att ha varit försvunnen i mer än ett och ett halvt dygn. En man, 26 år gammal, greps och häktades under långfredagen på sannolika skäl misstänkt för mord på kvinnan. Kvinnan ska ha spenderat måndagskvällen ihop med mannen och han ska ha varit den som senast såg kvinnan i livet.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen