Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

United byter banderoller för att bättra formen

Manchester Uniteds fyra förluster i ligan har alla kommit på hemmaplan – i slutspelet i Europa League har man två kryss på Old Trafford. Nu har man tagit bort de röda banderollerna på läktarna i hopp om att formen ska förbättras.

Manchester United har bytt de röda banderollerna på Old Trafford mot svarta och hoppas att det förbättrar hemmaformen. Arkivbild.Bild: Peter Powell/AP/TT
Norske tränaren Ole Gunnar Solskjær säger att den röda bakgrunden kan ha förvirrat spelarna.
– Vissa spelare har nämnt att i de ögonblicksbesluten du behöver ta, när du kollar över axeln om din lagkamrat är där eller inte, och så är den röda tröjan är på en röd bakgrund med de röda sittplatserna, säger han.
Banderollerna på läktaren kommer hädanefter att vara svarta med texten ”United Against Racism”, vilket är en del av en antirasistkampanj som klubben startat.
United ställs mot Granada på hemmaplan i Europa League-kvartsfinal på torsdag kväll. De vann första mötet med 2–0 i Spanien efter att den svenske landslagsbacken Victor Nilsson Lindelöf stått för en vacker framspelning till ledningsmålet.
Gå till toppen