Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Lugi värvar dansk talang: ”Ett hot på distans”

Inför nästa säsong ansluter Cecilie Bjerre till Lugi. Danskan kommer senast från Sönderjyske och har spelat juniorlandskamper för Danmark.

– Cecilie har varit vårt huvudspår ett bra tag så dialogen med henne har pågått under vintern och våren. Det känns jättebra att hon väljer att ta steget hit nu. Vi får en duktig skytt som verkligen är ett hot från distans och det är ju självklart att vi kommer ha nytta av det, säger Kenneth Andersson, sportchef och huvudtränare, i ett pressmeddelande.
20-åringen kommer ursprungligen från GOG, men har spelat i Sönderjyske den senaste säsongen. Den 186 centimeter långa vänsternian har spelat både ungdoms- och juniorlandskamper för Danmark.
– Cecilie vill gärna utveckla andra kompetenser i sitt spel och det ska vi hjälpa henne med i Lugi. Cecilie är verkligen en stor talang som vi har stora förhoppningar på henne över tid, säger Kenneth Andersson.
Kontraktet är på två år och hon ansluter till truppen den 1 juli.
Gå till toppen