Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Pågående internationell insats i Skåne – polisen förtegen

Just nu pågår en internationell insats i Skåne. Både under onsdagen och torsdagen sågs polisen på olika platser längs E6.

Under onsdagskvällen var en stor mängd poliser på plats längs E6 i höjd med Hallandsåsen. Under torsdagen syntes polispatruller längs E6 i höjd med Skegrie utanför Trelleborg, samt i höjd med Saxtorp söder om Landskrona.
– Jag kan inte säga om händelserna hänger ihop, det vet jag inte. Det finns en pågående internationell insats där polismyndigheten samverkar med flera andra myndigheter. Jag kan inte berätta mer innan den är avslutad, men resultatet och mer information om den kommer att presenteras när insatsen är avslutad, säger Katarina Rusin, presstalesperson i Polisregion Syd.
Hur länge kommer insatsen att pågå?
– Det har jag ingen information om.
Polisens nationella mediecenter bekräftar att det är en internationell insats som pågår i Skåne, men vill inte ge någon ytterligare information om den.
Gå till toppen