Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Redhawks jagar Pääjärvi – och stamspelare fortsätter: ”I stort sett överens”

Malmö Redhawks kontraktsförlängningar med Matias Lassen och Johan Olofsson är i princip klara. Klubben fortsätter samtidigt leta spetsvärvningar. KHL-forwarden Magnus Pääjärvi är åter på tapeten.
– Vi har en dialog. Han har ambitioner att vara ute något år ytterligare, men han ska få något också. Pääjärvi hade varit perfekt oss. En bra kille, en Malmökille, säger Patrik Sylvegård, sportchef och vd i Malmö Redhawks.

Magnus Pääjärvi, här i Tre Kronors dress, avslutade säsongen i Dynamo Moskva. Han vore en drömvärvning för Malmö Redhawks.Bild: ELENA KOLPAKOVA
En annan Malmökille som lirat i KHL den gångna säsongen är Jacob Berglund. En forward som Patrik Sylvegård tidigare uttryckt intresse för. Precis som Pääjärvi är Berglund en sådan spelare som Redhawks nästan varje vår gör ett försök att få hem. Sylvegård hoppas alltjämt.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen