Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skåningar gick in med miljonbelopp: ”Jag är blåst, jag och flera hundra andra”

Skånebolaget Victoria Invest samlade tiotals miljoner från privatpersoner runt om i landet med löften om smarta investeringar och stora vinster.
Mångmiljonbelopp gick till travhästar och fotboll. Nu har revisorn hoppat av, kassan är skral, personalen borta och hästarna säljs för att få fram pengar.
– Helt bakom flötet som investering, säger en av de tidigare säljarna.

Bylgiahuset i Malmö hamn. På sjätte våningen ligger huvudkontoret för Victoria Invest och Sagari. Med löften om mångdubblade förtjänster drog Victoria Invest in över 50 miljoner kronor från privatpersoner över hela landet. Nästan allt är borta.Bild: Hussein El-alawi
Sjätte våningen i Bylgiahuset, Nyhamnen i Malmö. Ett kontor med utsikt över Öresund, tidigare fullt av engagerade aktiesäljare. För dagen tomt. Detta är högkvarteret för investmentbolaget Victoria Invest. Snart på börsen, enligt löften till de hundratals aktieägarna.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen