Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Sjögran om stjärnlaget: ”Vi hade nog haft chansen i alla ligor”

Therese Sjögran är både en del i FC Rosengårds stjärnparad och den som lockat stora spelare och nu letar nya stjärnskott.
– Det där laget hade nog vunnit svenska ligan, ja, vi hade nog haft chansen i alla ligor, säger FCR-sportchefen när hon studerar Sydsvenskans All Star-lag.

Sydsvenskans stjärnlag. Ersättare: Thora Helgadottir (mv), Ali Riley, Malin Levenstad, Lina Nilsson, Jelena Cankovic, Anna Anvegård, Asta Helgadottir.Bild: Fredrik Hedenskog
– När man tittar på den bänken också. Det är helt sjukt egentligen. Den som sticker ut mest är väl ändå Marta. Att hon överhuvudtaget har varit i Sverige – men jag tror Sverige är för litet nu. Anja Mittag var också något alldeles speciellt, men hon var lite på dekis när hon kom och hennes tränare sa att hon var slut. Hon fick ett uppsving här, fortsätter Therese Sjögran.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen