Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Parkering i Paradis ska bli samhällsvetenskapligt centrum

Idag är det en parkering på baksidan av några hus. Men i framtiden ska detta bli entrén till ett nytt samhällsvetenskapligt centrum vid Lunds universitet.

Parkeringen ska ersättas av ett studiecentrum för hela samhällsvetenskapliga fakulteten med bibliotek, café, lärosalar och studieplatser.Bild: Alexander Kuprijanko
Samhällsvetenskapliga fakulteten har i snart tio år haft ett pågående projekt, kallat Campus Paradis, som handlar om att ge fakulteten bättre lokaler genom renoveringar och nybyggnationer i kvarteret Paradis.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen