Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Kultur

4 x mexikanska smaker – Bong tipsar

Kryddblandning à la texmex är inte längre allenarådande. Numera finns det allt från genuina tacos till innovativa crossoverrätter.

Tacos från Maya Cantina i Malmö.

Bild: Peter Frennesson

Annons

Även om den värsta pulled pork-hysterin tycks ha lagt sig ligger det mexikanska köket oss fortfarande varmt om hjärtat. Numera är det inte texmex byggd på färdiga kryddblandningar som är standard på restaurangerna – istället hittar man allt från genuina mexikanska smaker till innovativa crossoverkök.

Läs vidare med Digital!

8 kri veckan i 8 veckor

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 119 kr/månad. Ingen bindningstid.

Säg upp när du vill.

Det här ingår i Digital

  • Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp.
  • Stjärnklubben med mängder av erbjudanden – spara tusenlappar!
  • Nyhetsbrev med de senaste nyheterna – direkt i mejlen varje dag.
Vi är en del av Bonnier News (559080-0917)
Betalningar hanteras av Klarna

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy