Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

TV: Vad händer med unga Malmöbor när tonåringar mördas?

En 18-åring hittas mördad vid ett koloniområde – det tionde tonårsmordet i Malmö på tio år. I dagens Studio Sydsvenskan blickar vi tillbaka på de senaste årens mord på tonåringar. Många av fallen är fortfarande olösta. Hur påverkar det Malmöborna? Och hur påverkas ungdomar när jämnåriga skjuts ihjäl?

Se tidigare av snitt av Studio Sydsvenskan här:

Polisen kallar dem släktbaserade kriminella nätverk – klaner. Enligt en hemlig rapport finns de flesta i Skåne. Vi har granskat dem och kan berätta mer.
Minst 250 träd i Malmö har vandaliserats. Vem gör detta? Och hur går det till? Vi jämför skadorna, testar olika verktyg, talar med experter och med den man som sålde en avbarkningskniv, blev misstänksam och därefter kontaktade polisen.
Krypterade mobiltelefoner blev gangstrarnas mardröm– och en guldgruva för polisen. Se premiäravsnittet av Studio Sydsvenskan med kriminalreportern Joakim Palmkvist!
Gå till toppen