Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Studio Sydsvenskan

TV: Vad händer med unga Malmöbor när tonåringar mördas?

En 18-åring hittas mördad vid ett koloniområde – det tionde tonårsmordet i Malmö på tio år. I dagens Studio Sydsvenskan blickar vi tillbaka på de senaste årens mord på tonåringar. Många av fallen är fortfarande olösta. Hur påverkar det Malmöborna? Och hur påverkas ungdomar när jämnåriga skjuts ihjäl?

Se tidigare av snitt av Studio Sydsvenskan här:

Polisen kallar dem släktbaserade kriminella nätverk – klaner. Enligt en hemlig rapport finns de flesta i Skåne. Vi har granskat dem och kan berätta mer.

Annons

Annons

Minst 250 träd i Malmö har vandaliserats. Vem gör detta? Och hur går det till? Vi jämför skadorna, testar olika verktyg, talar med experter och med den man som sålde en avbarkningskniv, blev misstänksam och därefter kontaktade polisen.

Krypterade mobiltelefoner blev gangstrarnas mardröm– och en guldgruva för polisen. Se premiäravsnittet av Studio Sydsvenskan med kriminalreportern Joakim Palmkvist!

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy