Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Vännerna om den mördade 18-åringen: ”Han gjorde planer för sommaren, han var glad”

Nyss var han en i kompisgruppen, som såg fram emot en sommar med grill och bad. Nu finns han inte längre. För vännerna Jasmine Sonia och Elina Entez är det svårt att ta in.

– Alla som visste och kände honom är i chock sedan det här hände. Det känns konstigt att säga de högt, att han inte längre finns. Vi försöker övertala oss själva om att detta bara är en mardröm. Vi hoppas att han kan se hur uppskattad han verkligen var och kommer fortsätta att vara, säger Elina Entez. Hon och Jasmine Sonia har besökt minnesplatsen vid P-huset Anna många gånger sedan han hittades mördad för en dryg vecka sedan.Bild: Patrick Persson
– Vi skrev till varandra på Snap bara natten innan han hittades död. Han gjorde planer för sommaren, han var glad och skrev om att grilla och bada, berättar Jasmine Sonia, som går tredje året på gymnasiet i Malmö.

Premiuminnehåll

Det krävs ett premiumpaket för att se detta innehållet. Tillåt javascript på den här sidan för att köpa ett.

Gå till toppen