Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Skuru klart för SM-final

25–24 i bortahall mot Skara – och 3–1 i matcher. Skurus damer kan börja förbereda sig för SM-finalen mot antingen Sävehof eller H65 Höör.

Alexandra Bjärrenholt jublar över ett av sina tio mål. Skuru är klart för SM-final.Bild: Björn Larsson Rosvall/TT
– Jisses, vilken match. Det är högt tempo, massor av tekniska fel men jag tycker att vi som lag kanske är fysiskt lite bättre och kanske lite bättre på att klara av det höga tempot. Det är kanske det som avgör, även om det är med minsta möjliga marginal, säger Skurus Alexandra Bjärrenholt till C More.
Bjärrenholts tio mål var en starkt bidragande orsak till att Skuru spelar om SM-guldet framöver.
Men hon tackade lagkamraterna.
– Vi är ett lag där vi spelar för varandra och sätter varandra i bra lägen. Då blir det lättare och man har högre utdelning på det man gör, säger hon.
I den andra semifinalen leder Sävehof med 2–1 i matcher mot H65 Höör.
Match fyra spelas i Höör på tisdagskvällen.
Bjärrenholt ser gärna att Sävehof blir finalmotståndare.
– Det är Sävehof vi har förlorat mot tidigare så det skulle vara kul att slå dem, men egentligen bryr jag mig inte om vilka det blir, bara vi vinner SM-guld, säger Alexandra Bjärrenholt till C More.
Gå till toppen